Foto's - Reisverslag uit San Pedro, Guatemala van simon - WaarBenJij.nu Foto's - Reisverslag uit San Pedro, Guatemala van simon - WaarBenJij.nu

Foto's

Door: Simon

Blijf op de hoogte en volg

04 November 2004 | Guatemala, San Pedro

Jawel het is gelukt! In het derde wereld land Guatamala is het gelukt foto's te plaatsen op het net!

Dan krijgen jullie een ideetje van wat we hier allemaal meemaken. Natuurlijk zijn de foto's gecensureerd voor de jongere bezoekers van de site!

Hasta Luego!

El Capitan

• 04 November 2004 - 08:02

Nike:

Zucht.....Simon wat heb je toch een goddelijk lichaam......zucht!

• 04 November 2004 - 09:59

Tsilla:

Wie is dat lekkertje invdie kano???
    Leuke foto's!
    Kus Tsilla

• 04 November 2004 - 13:05

Lisanne:

Herkenbaar en het ziet er geweldig uit!!! Geniet er nog van! liefs lisan

• 04 November 2004 - 14:48

Zoes:

Oh, wat hebben jullie schattige mutsjes op...ziet er super uit, zou zo willen ruilen..genit er nog van en veel plezier met duiken.
    X

• 07 November 2004 - 21:52

El Marinero:

Zeg Tsilla, ik denk dat onze grote witte vrienden in Schotland zitten en hebben ze Nessy uitgenodigd in hun kano, arm dier dat het is!!!

• 08 November 2004 - 12:17

Marijnchen:

Heeeeee Simon-man! Tot op heden nog geen reacties van mijn kant -excuses!- maar na deze foto van jouw waanzinnig lekkere lijf kan ik niet uitblijven! Geniet-ze daar nog he!
    liefs marijnchen
    ps: mail je snel een update van mijn veelbewogen leven

• 10 November 2004 - 18:19

Mitschel Men:

Ola el Capitan,
    Blijf maar lekker in Guata, NL is een chaos, ben zelfs blij in munchen te zitten. Ben ook maar even op ontdekkingsreis naar polen geweest vorig weekend, moet zeggen, viel niet tegen en spotgoedkoop, maar dat zal guata ook wel zijn. Hee je komt maar een kerstborrel ahlen in Munchen als je terugbent, eff met malee, mahaa, pemeu, mipin aan de literpullekes!
    adios

• 12 November 2004 - 08:51

Margootje:

He Simon,
    Blij te lezen dat het goed met je gaat en dat je spannende avonturen beleefd. Droom bij je berichtjes helemaal weg naar zonnige oorden, terwijl ik hier achter de computer zit met een dikke trui aan en staar naar smeltende sneeuw. Ben dus flink jaloers, dus als je wil ruilen hoor ik het van je! Veel plezier!
    dikke kus!

• 15 November 2004 - 23:11

Peter:

He Captain!

Je hebt het zinkende schip op tijd verlaten. Een en al ellende hier in NL. Ja hier in NL, want ik ben een maandje Koos Werkeloos. Einde van de maand ga ik eens kijken of ik nog steeds in staat ben een litertje bier te drinken en of er inmiddels al een beetje sneeuw blijft liggen.
    Die sneeuw heb ik wel vertrouwen in. Ach en dat bier zal ook wel loslopen. Spreek je wel op de Kerstborrel waar ik ook net voor ben uitgenodigd door Mitchel Man!

Ola!

• 17 November 2004 - 12:36

Hanny:

Hoy Simon, en waar zit je nu? Waarom ben je eigenlijk zo snel uit Mexico vertrokken? Daar is enorm veel te zien, of gaan jullie nog terug. Verder heb ik niets te vertellen, dus geef ik je mijn groeten. Blijf nog maar in de warmte, het is hier piesweer.Tot ziens. Hanny.