Weer weg - Reisverslag uit Moergestel, Nederland van simon - WaarBenJij.nu Weer weg - Reisverslag uit Moergestel, Nederland van simon - WaarBenJij.nu

Weer weg

Door: Simon

Blijf op de hoogte en volg

28 September 2004 | Nederland, Moergestel

Ja allemaal vanaf volgende week dinsdag ben ik wederom weg!

Samen met T-O ga ik 2.5 maanden reizen door Mexico, Guatemale en Belize! Dus vanaf volgende week updaters en foto's!

Adios

• 29 September 2004 - 12:05

Tsilla:

Ik heb je nog nauwelijks gesproken (beetje lammig in de bar alleen) sinds je terug bent en nu ga je alweer weg!
    Ik wil je heel veel plezier toewensen en ik zal zo nu en dan je updates lezen. Tot december...gaan we weer afspreken.
    Kus Tsilla

• 04 Oktober 2004 - 12:44

Pemeu:

He Kaptein met lange ij. Hoe is ie!? Alweer bijna op reis dus. Neem aan dat ik je wel weer spreek als je terug bent. Als ik iets leuks te melden uit München heb stuur ik je wel een mail. Grüße Peter.

• 04 Oktober 2004 - 14:14

Stp Muc:

leuke foto's!
    maarre een foto op de Wies'n van Gert, Mitchel en Marja K??De Lederhosen is erg sexy. Anyway de collega's hier wensen je un buen viaje y mucha alegría en Mejico! Adiós!

• 14 Oktober 2004 - 11:24

Mitchel Man:

Hee Block a to the Bone,
    simon man hoest nou an al aan de cerveza en tapas geweest, hebben ze daar ook literpullen anders sturen we eentje op. Collega Malee wil graag ook een foto van haar op je site.
    Hee geniet ervan ben heel jaloers want het is hier koud en stil!!
    hasta luego, mipin