Mooie dingen
Door: Simon
16 Oktober 2004 | Mexico, Mexico-stad
Het weer is eindelijk Mexicaans te noemen. Vel zon en errug warm!! In de omgeving hebben wat cultuur gehapt door wat archeologische sites te bezoeken!
Verder nog wat diepere research gedaan in een echte Mexicaanse volkskroeg! Lekker gebabbeld met de mexicaanse medekroeggenoot, dit voornamelijk met handen voeten en Mezcal! Dit drankje is een soort tequila, maar dan net anders en ook vies!
Lekker met onze nieuwe Mexicaanse broeders het Nederlands Elftal gekeken!!!!
Morgen gaan we richting el kust waar we even gaan onthaasten van de drukte van dit dorp. Op een of andere manier willen die Mexicanen niet van hun claxon afblijven int verkeer en doen ze ook alles en coche. Door het hele centum staat een lange file die alleen maar uitlaatgassen spuit in onze tere longetjes! Dus vandaar Frisse Zeewind!
Adios
18 Oktober 2004 - 08:06
Anne:
Hi Sim,
Maak je vooral geen zorgen om de uitlaat gassen, want hier in Nederland (randstad) is de lucht het smerigst van de hele wereld! Je bent dus beter af in Mexico tussen de uitlaatgassen dan in Nederland! Maar geniet desondanks maar lekker van de frisse zeewind!
kusje an -
19 Oktober 2004 - 07:19
Stp Muc:
Hola!
Simon lekker op t strand.
Zonnetje,drankje en 'n ligstoel.Wij hard aan t werk, donkere wolken en koud buiten. Het is niet eerlijk! Wist je dat Pemeu ook een site heeft opgericht? dan kan je ook al zijn avonturen in Muc lezen!
saludos desde la ciudad de la cerveza! -
22 Oktober 2004 - 14:35
Stp Muc (not):
Nou ik heb die site bekeken van Pemeu al net zo irritant als Pemeu zelf... hahaha.. Kon het niet laten sorry!!!
Greetings MaKKie