¡¡¡¡Mazunte!!!! - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van simon - WaarBenJij.nu ¡¡¡¡Mazunte!!!! - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van simon - WaarBenJij.nu

¡¡¡¡Mazunte!!!!

Door: Simon

Blijf op de hoogte en volg

19 Oktober 2004 | Mexico, Mexico-stad

Sinds gisteren vertoeven Theo en ik in het heerlijke plaatsje Mazunte aan de mexicaanse westkust. De 7 uur durende reis was erg naar. In een te warme, lekkende, vochtige bus zaten we tussen sterk riekende handelswaar van enige locals gepropt.

Maar in Mazunte hebben we een prima onderkomen. Ons hutje staat op het strand en vanuit het raampje zien wij de prachtig blauwe zee. Wanneer we gaan zwemmen struikelen we over de kokosnoten die in grote getalen om het hutje heen liggen.

Mazunte is een klein dorpje waar naast de hutjes op het strand wat hutjes tegen de berg aan zijn geplakt. Echt veel doen we niet op een dag, gewoonweg omdat het te heet is. We laten ons dus meerdere malen per dag omver gooien door meters hoge golven in het te warme zeewater en hakken als een echte inboorling kokosnoten open.

De muggen en andere bloeddrinkende vampierachtige lusten mij rauw en na een dagje in de zon ook zelfs goed doorbakken. Mijn benen zijn een aaneenschakeling van rode jeukende bulten, maar dat moag de pret niet drukken. Wanneer we verder trekken is nog niet zeker en dat zien we ook wel...

Voor nu Adios en hasta luego

• 24 Oktober 2004 - 12:07

Porno In De Polder:

Simon!

Hoop dat je je bulten inmiddels verruild hebt voor blaren, las bij Thee dat je flink rosé gegaard bent! Inmiddels zit je al weer in de bergen he?! Tja, waarschijnlijk meer jouw straatje. Zorg je voor Thee, niet dat ie in één of andere spelonk verdwijnt?! Hier alles bien, rustig in de boeken en regelmatig studieontwijkend gedrag. Waar blijven die licht erotisch getinte afdrukken op de site?!

Ciao,

Ghost

• 25 Oktober 2004 - 12:20

Pemeu:

Hé El Capi!

Zag je bericht op mijn site. Sorry, ben niet echt origineel.... Wat betreft die vrouwen op de foto's van mijn site... Jij hebt nog iets gemist op de Oktoberfesten! Ik mis trouwens wat foto's op jouw site. Ben je al overvallen en is je camera daarbij ook gestolen of is het de censuur van de internetserver die ingrijpt!?

• 25 Oktober 2004 - 13:31

Mitchel Man:

Yo simon,

verdorie hier in Muc mexicaanse temperaturen, 24 graden gisteren!! Heb nog steeds geen woning wrs onder de Hackerbrucke slapen deze winter. Aan je verhalen te lezen hebben jullie ht goed toeven daar, geniet ervan!!
    Mitchel man ex block A to the Bone

• 25 Oktober 2004 - 14:04

Peter Pleasure:

Hé kijk eens, daar is Mitchel Man!!! Mijn huisgenoot, tenminste voorlopig... Ondanks dat ie misschien niet blij is met mij, wel blij dat ie mijn huisgenoot is. Dan heeft ie in ieder geval een huis! Wordt tijd om een keer een biertje te drinken Mitch! Wanneer ben jij weer in München El Capi!?

• 26 Oktober 2004 - 17:41

Hanny:

Hola sobrino Simon, ¿Cómo estás? Trato de escribír una carta, pero es un poco difícil. Hace cuatro años que aprobaba el examen y he prestado el libro español a un pariente. (Ai, los préteritos). El libro esta también en México? No es necesario, puedes hablar con los manos en los pies. Y la amabilidad se le nota en la cara, y con esa conquistas todo el mundo.
    Eres suertudo. Aqui somos en otoño como ranas en lluvia y tormentas, y estas tostado por el sol en un país de vacaciones. Pero te lo mereces. Entre paréntesis: La semana pasada estuvimos en Roma, Berrie, Marijn, Karen, Paul y yo. Es una ciudad espléndida, quiero visitar otra vez la ciudad eterna.
    Simon, termino con los méjores deseos por ti y T-yo y deseo un pasatiempo agradable. Con saludos atentos! Hanny.

• 28 Oktober 2004 - 09:09

Nike:

Super Simon! Heb je al dreads?? ik mis je hoor. ik wacht wel met weg gaan tot jij en T. terug zijn!
    Liefs, Nike

• 28 Oktober 2004 - 10:42

Eva:

Hoi siem,

eindelijk heb ik je site te pakken. De compu's hier zijn soms tergned langzaam, maar dat zul jij waarschijnlijk wel herkkennen. Hoe gaat ie? Hier is het nog steeds erg warm (gisteravond 28,8), maar survey etc loopt prima. Maar zo'n kokosnotenstrand lijkt me nu ideaal. De muggen hebben we hier wel.

Groeten uit Jordanie,
    Eva

• 04 November 2004 - 12:55

SAVIS:

Hé SIKAP!!
    Super om te lezen dat je het zo goed maakt!! Het heeft even geduurd, maar ook ik heb je site gevonden... Was de berg net zo mooi als die wij beklommen hebben? Vast nog vééél mooier!! Ik hoop dat je nog veel mooie dingen ziet en een leuke tijd tegemoed gaat. Enne, neem nog maar een paar van die biertjes uit dat vatje en denk je aan ons.....
    Tot gauw! Kus, Sas